Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακμάζουν τα single-player games σύμφωνα με το PlayStation

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Vice όπου δημοσιεύονται εταιρικά δεδομένα του PlayStation, τα single-player games βρίσκονται σε περίοδο ακμής. Επίσης αναλύεται το πως δημιουργήθηκε η ιδέα για τα Activities του PlayStation 5.

Αναφορικά με τα single-player games, καταγράφεται η αγωνία των παικτών αν θα έχουν αρκετό χρόνο να παίξουν ή πως να μιλήσουν για αυτά χωρίς spoilers. Σύμφωνα με τη Sony, ναι μεν θα ήταν υπέροχο όλοι να έχουν αρκετές ώρες να ασχοληθούν με το gaming, όμως υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις. Έτσι οι υπεύθυνοι του PlayStation άρχισαν να αναζητούν τρόπους τα single-player games να κερδίσουν ακόμα περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο μας.


“Μπορούμε να αλλάξουμε το, τι θα πρέπει να ξεκινήσω να παίζω, με το, ποιο κομμάτι θα πρέπει να ξεκινήσω να παίζω. Οι επιλογές βρίσκονται εκεί. Είναι ξεκάθαρες. Το παιχνίδι σε καλεί. Πάρε το χειριστήριο. Είναι ώρα να παίξεις", αναφέρεται σε ένα slide δίπλα σε μια εικόνα του Uncharted.

Με τα Activities θα έχετε εκτίμηση για τον χρόνο ολοκλήρωσης συγκεκριμένων δραστηριοτήτων. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα cards διαφέρει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Για παράδειγμα στο Spider-Man: Miles Morales, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις κάρτες για να παίξεις ένα story mission ή side quest και θα ενημερωθείς για το πόσο χρόνο θα σου πάρει. Σε άλλα, όπως το Astro’s Playroom και το Demon’s Souls, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Activities για να μεταβείτε μεταξύ διαφορετικών επιπέδω ή κόσμων. Επίσης μπορούν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο στη συλλογή συγκεκριμένων αντικειμένων. Γενικά, σκοπός των activities είναι να κάνουν κάποια πράγματα πιο ελκυστικά για τους παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*