Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η χρηματοδότηση του fan made RPG Star Wars

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ο 20χρονος fan της σειράς Star Wars Devin Tripp ξεκίνησε μία καμπάνια στο Kickstarter για ένα open-world Star Wars role-playing game, ζητώντας το ποσό των $200.000 για να ξεκινήσει την ανάπτυξη του project. Ωστόσο σημείωσε ότι είναι «κακός developer και ακόμα χειρότερος game artist», σύμφωνα με το Kotaku. Παρά το γεγονός ότι μέσα σε λίγες μέρες συγκεντρώθηκαν 18 χιλιάδες δολάρια, η χρηματοδότηση ακυρώθηκε. Σε ανακοίνωση του στη σελίδα του project στο Kickstarter (την οποία έκανε από το κινητό του τηλέφωνο και ενώ βρισκόταν σε ένα μπαρ), ο Tripp ανέφερε ότι ακύρωσε την καμπάνια από σεβασμό προς την Disney, αν και ισχυρίστηκε ότι δεν προσεγγίστηκε ποτέ την εταιρεία.



Είχε, επίσης, να πει μερικά λόγια για ορισμένους επικριτές του, οι οποίοι αντιμετώπισαν το project του με εμπαιγμό, ενώ σημείωσε ότι δεν υπήρξε ποτέ ένα καλό Star Wars open-world RPG και ήθελε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Στη συνέχεια ήθελε να προσπαθήσει να έρθει σε επαφή με την Disney για το πώς θα μπορούσε να υλοποιηθεί μια τέτοια ιδέα. Αν και δεν πρόκειται να δούμε ποτέ την κυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού, η EA φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε ένα Star Wars open-world RPG, το οποίο θα στηρίζεται στο ακυρωμένο Star Wars 1313. Ελπίζουμε να επιβεβαιωθούν οι φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*