Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το BioShock για PS Vita

Δυστυχώς, τα νέα σχετικά με το BioShock και το PS Vita δεν είναι καλά, μιας και ο Kevin Levine ανακοίνωσε την επίσημη ακύρωση του πολυαναμενόμενου project. Όπως ανέφερε στο σχετικό tweet του, η Sony και η 2K δεν μπόρεσαν να τα βρούνε, παρότι το 2011 έμοιαζαν πολύ πιο «αισιόδοξοι» σε ό,τι αφορά την δημιουργία ενός τέτοιου παιχνιδιού. Από τότε όμως έχει περάσει αρκετός καιρός, οι πωλήσεις της κονσόλας συνεχίζουν να απογοητεύουν στις δυτικές αγορές και μοιραία ήρθε η παραπάνω απόφαση από τους υπεύθυνους των δύο εταιριών.



Ο Levine πάντως άφησε να εννοηθεί ότι είχε πολλές ωραίες ιδέες για το παιχνίδι, δηλώνοντας μάλιστα ότι θα του άρεσε η ιδέα να δημιουργήσει ένα BioShock στο στιλ ενός Final Fantasy Tactics, το οποίο θα ταίριαζε πολύ καλύτερα στην φορητή κονσόλα της Sony.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*