Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το ReRoll

Στις αρχές του 2014 οι Julien Cuny, Louis-Pierre Pharand (πρώην υπάλληλοι της Ubisoft) ανακοίνωσαν το ReRoll, ένα survival action RPG με μεγάλες φιλοδοξίες, μιας και οι developers ήθελαν να χρησιμοποιήσουν μικρά drones για να χαρτογραφήσουν ολόκληρο τον πλανήτη μας. Στην πορεία ολόκληρο αυτό το υλικό θα γινόταν ο χάρτης του παιχνιδιού. Τελικώς τίποτα από όλα αυτά δεν κατάφερε να γίνει πραγματικότητα, μιας και τόσο τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το κοινό, όσο και οι προσωπικές επενδύσεις των Julien Cuny, Louis-Pierre Pharand δεν ήταν αρκετά για το όλο εγχείρημα. Ακριβώς για αυτό το λόγο στράφηκαν και σε publishers για επιπλέον χρηματοδότηση, με τα πρώτα αποτελέσματα να δείχνουν ενθαρρυντικά. Αν και δεν κατονομάζουν ποτέ με ποιες εταιρίες μίλησαν, λένε πως υπήρξε το απαραίτητο ενδιαφέρον από διάφορες μεριές, με κάποιον από τους publishers μάλιστα να θέλει να επενδύσει περισσότερα χρήματα απ' όσα ήθελαν οι δημιουργοί, αλλά με τον “όρο” πως το ReRoll θα γίνει AAA game.



Τελικώς η συνεργασία δεν ευδοκίμησε μιας και ο publisher δεν ήθελε να βάλει καθόλου νερό στο κρασί του, ενώ αντίστοιχες αναποδιές (με αλλαγή “όρων” ή σημαντικών αποφάσεων την τελευταία στιγμή) απογοήτευσαν τους δημιουργούς, κάτι που οδήγησε στην ακύρωση. Ως αποζημίωση για όσους στήριξαν τον τίτλο οικονομικά, η Pixyul δίνει δωρεάν Early Access copies του Bios στο Steam. Δείτε παρακάτω το video της ανακοίνωσης για το ReRoll για να θυμηθείτε.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*