Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Παγώνει" προσωρινά η ανάπτυξη του Whore of the Orient

Την ανάπτυξη του Whore of the Orient είχε αναλάβει η Team Bondi, η οποία βοήθησε τη Rockstar στη δημιουργία του L.A. Noire. Πιο συγκεκριμένα, το στούντιο χρησιμοποίησε τη τεχνολογία facial capture που, εκείνη την εποχή, θωρήθηκε ένα εκπληκτικό οπτικό θέαμα. Το νέο game της Team Bondi θα λάμβανε χώρα στη Σαγκάη στη δεκαετία του 1930 (ίσως και στη δεκαετία του 1940), χρησιμοποιώντας την ίδια μηχανή και τεχνολογία όπως και στο L.A. Noire. Το Whore of the Orient αποκαλύφθηκε πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, ωστόσο δεν μάθαμε νεότερα για την ανάπτυξη του τίτλου από τότε.



Ο επικεφαλής της Team Bondi Derek Proud αποκάλυψε ότι ίσως ακυρωθεί οριστικά η κυκλοφορία του game. Όπως εξήγησε στο τελευταίο podcast του Gamehugs, η ανάπτυξη του Whore of the Orient βρίσκεται πλέον στον «πάγο». Ωστόσο, ο Proud τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ακυρωθεί το project.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ κρίμα που ακυρώνεται (έστω προσωρινά) το Whore of the Orient.
      Θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Μακάρι να μπορέσουν κάποτε να τα καταφέρουν. Όσα περισσότερα παιχνίδια κυκλοφορούν, τόσο καλύτερα είναι για τους gamers.

*