Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλάζει σύντομα το Miiverse

Αλλάζει η όψη του Miiverse μέσα στο καλοκαίρι, τόσο για Wii U όσο και για 3DS, ενώ προστίθενται και νέες λειτουργίες. Πέραν λοιπόν από το νέο ανφάς, θα δούμε Screenshot album με χώρο για 100 εικόνες. Η Nintendo λέει ότι η αποθήκευση εικόνων στο album θα γίνεται πολύ εύκολα ενώ το περιεχόμενο θα παραμένει ιδιωτικό, δεν θα προβάλλεται δηλαδή σε άλλους χρήστες. Προστίθεται επίσης και το Play Journal, που αντικαθιστά το Activity Feed. Σε αυτό ο παίκτης μπορεί να κρατά σημειώσεις για παιχνίδι που παίζει. Όταν το κάνει αποθηκεύεται και screenshot από τα τεκταινόμενα εκείνης της στιγμής, εκτός αν ο τίτλος δεν επιτρέπει καν την αποθήκευση εικόνων. Σε τέτοια περίπτωση θα…μένουμε στο γράψιμο.

Τα Communities των παιχνιδιών θα έχουν τρία τμήματα: Play Journals, όπου θα μπορείτε να αναζητήσετε παίκτες που βρίσκονται στο ίδιο σημείο του όποιου παιχνιδιού, Drawings, όπου θα είναι δυνατή η δημοσίευση σχεδίων (και μόνο εδώ μάλιστα) και Discussions που αποτελούν γνωστή ποσότητα. Τέλος, θα αλλάξουν τα όρια για ημερήσια posts, με το χρήστη να μπορεί να κάνει μέχρι και 30. Τα posts που γίνονται in-game δεν μετρούν πάντως.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*