Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανάκτηση διεγραμμένων χαρακτήρων στο WoW

Η Blizzard προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση σε ότι αφορά τον πετυχημένο της MMORPG τίτλο World οf Warcraft. Συγκεκριμένα, οι παίκτες θα μπορούν πλέον να επαναφέρουν τους διεγραμμένους χαρακτήρες των 50 level και άνω οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν και χωρίς κάποιο χρονικό περιθώριο. Το ίδιο δεν ισχύει βέβαια για τις μικρότερες κατηγορίες, αφού σε περίπτωση που θελήσετε να ανακτήσετε χαρακτήρες των 30 έως 49 level θα πρέπει να το κάνετε εντός 120 ημερών από την ημερομηνία διαγραφής τους. Ο περιορισμός είναι ακόμα πιο «σφιχτός» στην περίπτωση των χαρακτήρων των level 10 έως και 29 (90 ημέρες) και γενικότερα υπάρχουν κάποια ζητήματα με τους ήρωες κάτω των 50 level μιας και θα μπορούν να «αναστηθούν» μετά από 2 μήνες.



Η επανάκτηση διαγραμμένων ηρώων δεν εφαρμόζεται σε χαρακτήρες που δεν έχουν φτάσει τουλάχιστον το level 10 και στους level 55 Deathknights. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες του WoW θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εν λόγω υπηρεσία μία φορά κάθε 30 ημέρες και οι διαγραμμένοι χαρακτήρες τους θα επιστρέφουν με όλα τα αντικείμενα, enchantments και gems τους! Το νέο expansion του World of Warcraft, με τίτλο Warlords of Draenor, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PetrifieD-
    • Το diablo ειναι τελείως διαφορετικό απο το WoW. Επίσης τώρα όλοι παίζουν diablo διότι στο WoW δεν έχει πολλά πράγματα να κάνεις αυτή τη περίοδο όπως γίνεται κάθε φορά πριν βγεί καινούριο expansion. Τέλος δεν είναι 30 αλλά 13 ευρώ το μήνα.

    • Dural
    • Έιναι εντελώς διαφορετικά παιχνιδια τα WoW και Diablo φίλε Tanno. Η Blizzard θα συνεχίσει να παίρνει τα 13 ευρώ όσο έχει τον κόσμο που έχει.

    • Nisyian
    • Φίλε μου, προτιμώ 1000 φορές Pay to Play παρά τα free to Play σκουπίδια που έχουν γεμίσει την αγορά και στην ουσία είναι Pay to Win..... Και 13 γιούρια για το support που παρέχουν πιστεύω πως δεν είναι τρελή τιμή...

    • Scarsick
    • Εφοσον , η blizzard εχει πανω απο 6-7 εκατ χρηστες, σιγα μην σκεφτει να μειωσει την τιμη. Αμα ομως οι αριθμοι πεσουν σε πολυ χαμηλα επιπεδα τοτε θα αναγκαστει να μειωσει ή να το κανει f2play (με το οποιο δεν συμφωνω καθολου). Εκτος αν σκεφτει τα επομενα χρονια να κανει καποιο αλλο μοντελο, βγαζοντας expansion καθε χρονο με κοστος 60 ευρω

*