Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανέτοιμη να τοποθετηθεί η 2K Sports στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την FIFA για νέο ποδοσφαιρικό videogame

*
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της Take-Two, οι άνθρωποι της 2K Sports ρωτήθηκαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την FIFA για ένα νέο ποδοσφαιρικό game. Η ερώτηση προφανώς και έρχεται μετά το θέμα που έχει ξεσπάσει και το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην EA Sports και την FIFA που θα οδηγήσει και σε αλλαγή ονομασίας στη δημοφιλή σειρά ποδοσφαιρικών τίτλων, αν δεν αλλάξει κάτι τρομακτικά. Ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, ρωτήθηκε για το θέμα και το κατά πόσο η 2K Sports θα ενδιαφερόταν για ένα ποδοσφαιρικό game αν μπορούσε να εξασφαλίσει και τη σχετική άδεια ονομασίας. Σημειώνοντας ότι η Take-Two έχει εξαγοράσει την Nordeus, την ομάδα πίσω από το επιτυχημένο Top Eleven, το υψηλόβαθμο στέλεχος δήλωσε πως «είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την Nordeus στην οικογένεια της Take-Two. Τα πηγαίνουν περίφημα και το Top Eleven είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι για μια τέτοια συνεργασία. Ένα βήμα όμως με την FIFA θα ήταν μεγάλο για εμάς. Δεν έχουμε ασχοληθεί ποτέ τόσο σοβαρά με το ποδόσφαιρο, σε επίπεδο εξομοίωσης. Νομίζω πως δεν θα απαντήσω σε αυτό σήμερα».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*