Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοίνωση νέου τίτλου από τη Square στο Japan Game Party 2015

Με βάση τα όσα έχουν έως τώρα ανακοινωθεί, η Square Enix θα έχει ισχυρή παρουσία στο Japan Game Party 2015, το οποίο θα διοργανωθεί από τη Nico Nico στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου στο Makuhari Messe της Chiba. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των stage events που έδωσε στη δημοσιότητα ο publisher, την 31η Ιανουαρίου στις 16:45 (τοπική ώρα) πρόκειται να ανακοινωθεί ένα νέο παιχνίδι που για την ώρα καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Δεν υπάρχει η οποιαδήποτε ένδειξη για το τι πρόκειται να είναι, εκτός από τις αναφορές “Introduction Stage of New Title” και “M.S.S Project” στο livestream channel.



Όσοι έλπιζαν σε νέα για το Final Fantasy XV, δυστυχώς θα απογοητευτούν μιας και το JRPG της Square Enix δεν βρίσκεται μέσα στο line-up. Από την άλλη θα υπάρχουν πολλά να δει κάποιος για το Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Harkyn
    • Ποιο type0 ενα σοβαρο final fantasy οπως ηταν μεχρι και το 10 θέλουμε. Κάνανε τριλογία το πολύ μέτριο 13 βγαζουνε τώρα το Type 0 μετα θα βγαλουνε το Final Fantasy 7 port απο Pc και το XV καλό 2016.Ομοίως και για Kingdom Hears 3.Βγαλτε τα επιτέλους να χαρουμε επιτέλους και εμείς οι φαν αυτών των σειρών.

    • GamingFun
    • Λέω εγώ τώρα, μήπως είναι το καινούριο Deus Ex; Αν είναι κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θα γίνει χαμός. Θα είναι συνταρακτικά νέα. Και λίγα λέω.

*