Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Grand Finals 2017 για το World of Tanks

*
Τα Wargaming League Grand Finals 2017 για το World of Tanks θα διεξάχθούν φέτος για πρώτη φορά στη Ρωσία και συγκεκριμένα στο VTB Ice Palace της Μόσχας. Στις 23 και 24 Μαΐου θα διεξαχθεί η φάση των ομίλων, με τις 8 καλύτερες ομάδες να διεκδικούν το έπαθλο των 300.000 δολαρίων στα Grand Finals 2017 στις 27 και 28 του ιδίου μήνα. Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες μέσω Twitch.



Αξίζει να σημειωθεί πως από την περσινή συνεργασία Wargaming και War Child για τη δημιουργία special emblems και in-game items, τα έσοδα των οποίων διατέθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό, η κοινότητα του τίτλου συγκέντρωσε το ποσό των 84,000 δολαρίων, αποδεικνύοντας έτσι πως όσοι “αρέσκονται” στην ηλεκτρονική βία δεν σημαίνει πως ακολουθούν τη ίδια οδό και στην καθημερινή τους ζωή, αλλά μάλλον το ακριβώς αντίθετο φαίνεται πως ισχύει. Εάν θέλετε και εσείς να κάνετε μια δωρεά μπορείτε απλά κάνοντας click, εδώ. Στη συνέχεια ακολουθεί το διαφημιστικό trailer των Grand Finals 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*