Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η Collector's Edition του Final Fantasy Explorers

Το Final Fantasy Explorers κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 29 Ιανουαρίου 2016 και η Square Enix ανακοινώνει την Collector's Edition για τον τίτλο. Η συγκεκριμένη έκδοση κοστίζει 69,99 ευρώ και περιλαμβάνει τον τίτλο, Limited Edition box με artwork, soundtrack CD με 20 κομμάτια, θήκη για το 3DS, limited edition art book και τέσσερα in-game quests για να αποκτήσετε legendary weapons. Μπορείτε να την προπαραγγείλετε από το επίσημο store της Square Enix.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • zenev
    • Λάθος πληροφόρηση. Η συγκεκριμένη ανακοινώθηκε στο direct της Ευρώπης και έχει ήδη ανέβει για προπαραγγελία στο ευρωπαικό site της square enix.

      Εδώ μπορείτε να τη βρείτε : https://store.eu.square-enix.com/emea_europe/games/3ds/Final-Fantasy-Explorers-Collectors-Edition.php

      Απλώς για να γνωρίζεται το SE Store δεν στέλνει Ελλάδα και γι'αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε proxy/forwader ή να το στείλετε σε κάποιον φίλο/συγγενή σε χώρα που στέλνει.

*