Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε και επίσημα η εξαγορά της Ouya από τη Razer

Η ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Ouya Julie Uhrman ανακοίνωσε μέσω Twitter την εξαγορά της εταιρείας από τη Razer, επιβεβαιώνοντας έτσι τα πρόσφατα δημοσιεύματα. Η Uhrman δεν αποκάλυψε περισσότερα για την εν λόγω συμφωνία, ωστόσο επιβεβαίωσε ότι το “deal” αφορά την εξαγορά των software assets και την online retail πλατφόρμα της Ouya, ενώ το προσωπικό της εταιρείας θα ενταχθεί στη Razer. Επιπλέον, η δημοφιλής εταιρεία κατασκευής περιφερειακών τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για το hardware της Ouya ή για άλλα assets που σχετίζονται με αυτό. Αντ 'αυτού, το όνομα Ouya θα χρησιμοποιείται για τη διάθεση περιεχομένου Android TV και για Android-based games.



Πιο συγκεκριμένα, το Ouya Store θα επανεμφανιστεί ως “Cortex for Android TV”, με τη Razer να υπόσχεται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουν στο μέλλον οι κάτοχοι της κονσόλας (ύστερα από αυτή τη μετάβαση).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*