Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Battlefleet Gothic: Armada

Η Focus Home Interactive ανακοίνωσε το Battlefleet Gothic: Armada. Ο νέος real-time strategy τίτλος (ο οποίος βασίζεται στον κόσμο του Warhammer 40,000) αποτελεί μεταφορά του ομώνυμου επιτραπέζιου παιχνιδιού και αναμένεται αποκλειστικά για PC. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, ο παίκτης θα έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί κάθε πλοίο που συνθέτει τον στρατό του, τόσο ανάμεσα σε δύο μάχες όσο και κατά την διάρκεια μιας μάχης. Όλα τα μέρη ενός πλοίου θα μπορούν να διαμορφωθούν, ενώ το πλήρωμα που θα επιβιώνει μετά από κάθε μάχη, θα λαμβάνει πόντους εμπειρίας και αναβαθμίσεις.



Τέλος, το Battlefleet Gothic: Armada αναπτύσσεται με την Unreal Engine 4 από την Tindalos Interactive (η οποία υπογράφει επίσης την ανάπτυξη του Etherium), ενώ για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*