Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Borderlands: THC Gentleman Claptrap-in-a-box Edition

Θυμάστε την ειδική έκδοση του Borderlands: The Handsome Collection που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και έφερε μαζί του το Claptrap Robot, η οποία και κόστιζε περίπου £270; Σε περίπτωση που απαντήσατε θετικά, φαίνεται πως δεν είστε μόνοι σας καθώς η 2K Games ανακοίνωσε την -περίπου- επανακυκλοφορία της συγκεκριμένης συλλεκτικής έκδοσης, μόνο που αυτή τη φορά το Claptrap Robot θα φέρει μουστάκι και καπέλο, ενώ ο χρωματισμός του αυτή τη φορά θα δίνει την εντύπωση ότι φορά ένα κοστούμι.



Το Borderlands: The Handsome Collection διατίθεται για Xbox One, PlayStation 4, φέρει τις νέες εκδόσεις (1080p60) των Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel, ενώ υποστηρίζει τόσο local co-op όσο και online, καθώς επίσης και τη μεταφορά των saves σας από τις εκδόσεις των PlayStation 3, Xbox 360 και PS Vita. Η Borderlands: The Handsome Collection Gentleman Claptrap-in-a-box Edition θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα £270 (περίπου €380).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*