Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Code Name: S.T.E.A.M. για 3DS

Η Nintendo ανακοίνωσε ένα νέο IP για την φορητή της κονσόλα με τίτλο Code Name: S.T.E.A.M. και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει ο Hitoshi Yamagami (Fire Emblem, Advance Wars) σε συνεργασία με την Intelligent Systems. Το νέο game θα συνδυάζει turn-based strategy μάχες με third-person shooter στοιχεία.



Σύμφωνα με τον creative director Paul Patrashcu το Code Name: S.T.E.A.M. δεν θα μοιάζει πολύ με το Valkyria Chronicles, παρόλο που οι εικόνες -που εμφανίστηκαν στην παρουσίαση- απεικονίζουν την ίδια «κόμικ αισθητική». Ο developer τόνισε επίσης ότι ο τίτλος είναι περισσότερο shooter, ενώ το Valkyria ήταν περισσότερο ένα hardcore strategy RPG. Σημειώνεται ότι σύντομα θα έχουμε και gameplay υλικό.

Ενημέρωση 15:01
Όπως αναφέρουμε παραπάνω, αναμένουμε σύντομα gameplay υλικό. Ωστόσο την εμφάνισή τους έκαναν νέες εικόνες για το εν λόγω ΙΡ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, ο τίτλος θα λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο και σύμφωνα με τους developers, αναφέρεται σε μία μυστική ομάδα η οποία έχει συσταθεί από τον Αβραάμ Λίνκολν. Επιπλέον, το νέο IP περιλαμβάνει πολλά κόμικς στοιχεία, αφού την εμφάνιση τους κάνουν χαρακτήρες που ενεργούν -ουσιαστικά- ως «αφιέρωμα» στην «Ασημένια Εποχή» των κόμικς. Σημειώνεται επίσης, ότι οι παίκτες θα μπορούν να προσαρμόσουν τα αερόπλοια τους (τα οποία χρησιμοποιούν ατμό για να μετακινηθούν) με νέα όπλα, boilers, και άλλα, ενώ περισσότεροι χαρακτήρες θα φανερώνονται κατά την διάρκεια του gameplay. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο  κύριος χαρακτήρας του Code Name: S.T.E.A.M. φέρει ένα τύπου animal motif όπλο. Δείτε περισσότερα στη συνέχεια.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Original
    • Tanno στο άρθρο λέει ξεκάθαρα: το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Το Anime News Network έχει και gameplay video μήπως??? αν είναι να το πούμε στα παιδιά να το ανεβάσουν ρε συ....

    • Original
    • Ωραίος ρε φίλε.... αλλά να μην έχει βίντεο ρε γαμώτο??? Τέλος πάντων... όλοι στο Anime News Network παιδιά!!! Έχει περισσότερες πληροφορίες!!!! Ο συντάκτης του Enternity φαίνεται βαρέθηκε να τις βάλει όλες τις πληροφορίες μάλλον :( Έτσι δεν είναι ρε συ Tanno??? Να τα λέμε όλα δηλαδή.....

    • nkav64
    • Πιστεύω κατόπιν του update από τη συντακτική ομάδα δεν έμεινε παραπονεμένος κανένας φίλος και ειδικά ο αγαπητός Original ο οποίος εξέφρασε με εντονο τρόπο τις ενστάσεις του.

*