Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Construction Simulator 2015

Οι περισσότεροι θέλουν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα, όμως σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι ονειρεύονται το αντίστροφο. Σε αυτό το πνεύμα, οι Astragon Software και Weltenbauer ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του Construction Simulator 2015, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον προσεχή Νοέμβριο για PC και Mac. Στο Construction Simulator 2015, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο ενός χτίστη ο οποίος ξεκινώντας από χαμηλά θα πρέπει, μέσω της ολοκλήρωσης όλο και μεγαλύτερων έργων, να καταλήξει μεγάλος και τρανός έχοντας υπό τις εντολές του δεκάδες μάστορες και εργάτες αλλά και ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει από πλευράς οικοδομικών μηχανημάτων.



Ο κόσμος του παιχνιδιού αναμένεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με αυτόν της έκδοσης του τίτλου που είχε κυκλοφορήσει για φορητές συσκευές, ενώ το παρόν δίνουν γνωστοί κατασκευαστές οικοδομικών οχημάτων και μηχανημάτων όπως οι LIEBHERR, MAN και STILL. Το Construction Simulator 2015 πρόκειται να κυκλοφορήσει για PC και MAC OS στις 19 Νοεμβρίου τόσο σε retail μορφή όσο και μέσω Steam και θα στοιχίζει €24.99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*