Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Darkest Dungeon για PS4, PS Vita

Η Red Hook Studios ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Darkest Dungeon για τα PlayStation 4 και PS Vita. O τίτλος θα υποστηρίζει cross-buy και cross-save μεταξύ των δύο κονσόλων καθώς θα υπάρχουν και μερικά δωράκια αποκλειστικά για τους κατόχους των συγκεκριμένων εκδόσεων. Αναφορικά μερικά εξ’ αυτών είναι επιπλέον σπάνια αντικείμενα, νέο Town Event καθώς και δύο αντικείμενα που μπορούν ν’ αποκτήσουν οι παίχτες με το που ξεκινήσουν το παιχνίδι για να τους βοηθήσουν στα αρχικά στάδια. Η κυκλοφορία του τίτλου αναμένεται στις 27 Σεπτεμβρίου και για να γιορτάσει το γεγονός η εταιρεία θα κάνει μια έκπτωση 20% για όλους τους συνδρομητές του PlayStation Plus, η οποία θα ισχύει για τις δύο πρώτες εβδομάδες. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer του τίτλου που κυκλοφορεί ήδη για PC.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*