Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Don’t Knock Twice

H Wales Interactive ανακοίνωσε το Don’t Knock Twice, ένα παιχνίδι τρόμου εικονικής πραγματικότητας. Ο τίτλος εκτός από το PlayStation VR, HTC Vive και το Oculus Rift θα υποστηρίζει και τις ''απλές'' εκδόσεις του PlayStation 4, Xbox One και PC για όσους δεν διαθέτουν συσκευές VR. Παράλληλα με το παιχνίδι στο στάδιο παραγωγής βρίσκεται και η ομώνυμη ταινία τρόμου, Don’t Knock Twice, με πρωταγωνιστή τον Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) σε σκηνοθεσία του Caradog James (The Machine).



Από σήμερα στο Steam θα υπάρχει το demo του παιχνιδιού, δωρεάν, για HTC Vive και Oculus Rift με το demo του PlayStation VR ν’ αναμένεται γι' αργότερα μέσα στο χρόνο. Μέχρι το πρώτο τετράμηνο του 2017 που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παρακάτω trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*