Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Dragon Quest XI για 3DS, PS4 και (ίσως) NX

H Square Enix ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης 28 Ιουλίου το Dragon Quest XI game της που θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4, το Nintendo 3DS και ίσως το νέο οικιακό σύστημα της Nintendo που είναι γνωστό μέχρι στιγμής με την κωδική ονομασία Nintendo NX (για αυτή την έκδοση, η εταιρεία σημείωσε σε ανακοίνωση πως υπάρχουν σκέψεις). Κατά τη διάρκεια της 90λεπτης συνέντευξης Τύπου, έγιναν αρκετές ανακοινώσεις και για διάφορα games της σειράς. Αρχικά, το Dragon Quest XI: Sugisarishi Toki o Motomete (Dragon Quest XI: The Search for a Bygone Time) επαναφέρει τη σειρά σε σύστημα της Sony μετά από αρκετά χρόνια, αφού η τελευταία εμφάνισή της έγινε το 2004 με το Dragon Quest 8.

Ο τίτλος δανείζεται αρκετά στοιχεία από το όγδοο επεισόδιο και ακολουθεί την κλασική MMO φιλοσοφία σε παραδοσιακό set up ανοιχτού κόσμου. Το παιχνίδι αναπτύσσεται για το PS4 από τη Square Enix με τη βοήθεια της Orca και «πατάει» πάνω στην Unreal Engine 4. Στον τίτλο συμμετέχουν οι Koichi Sugiyama και Akira Toriyama.

Trailer:


PS4 gameplay:


Η έκδοση του Nintendo 3DS θα προσφέρει split view στις δύο οθόνες του συστήματος και θα ακολουθεί ένα κλασικό 2D sprite στιλ σε top-down τρισδιάστατο κόσμο. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα στις παραδοσιακές 2D μάχες ή τις εξελιγμένες σε 3D μορφή και θα καταχωρούν τις εντολές είτε με το D-Pad, είτε με το Circle Pad. Την ευθύνη της μεταφοράς του Dragon Quest XI στο Nintendo 3DS έχει η Toylogic.

Nintendo 3DS gameplay:


Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουμε ακόμη, ωστόσο θα συμπέσει λογικά με την επέτειο των 30 ετών της σειράς του χρόνου στην Ιαπωνία. 

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου στον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Και αυτό όχι στο wii u; Άντε να δούμε και το nx,η πιο ενδιαφέρον κονσόλα και σημαντική για την πορεία της Nintendo.

    • Sephiroth
    • Απ' όσο διάβασα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως "under consideration" το θέμα του Nintendo NX. Όπως και να 'χει, είμαστε stand by και αν αλλάξει κάτι, κάνουμε update το νέο ;)

*