Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Freedom Planet 2

Μπορεί το Freedom Planet να ταλαιπωρήθηκε μέχρι να βρει το δρόμο του στο Wii U αλλά αυτό δεν το εμποδίζει από το να αποκτήσει sequel. Κάπως έτσι η GalaxyTrail Games ανακοίνωσε το Freedom Planet 2 το οποίο ελπίζει να αποκτήσει την πρώτη του beta εντός του 2017 και το demo του να κυκλοφορήσει πιο πριν. Ο πρώτος τίτλος ήταν ουσιαστικά ένας φόρος τιμής των platformers του SEGA Genesis αλλά με το δεύτερο η GalaxyTrail Games στοχεύει σε κάτι διαφορετικό, ώστε η σειρά να αποκτήσει δικό της χαρακτήρα. Αλλαγές θα βρείτε στο πως ορίζεται η δυσκολία σε κάθε επίπεδο, τις δυνάμεις των χαρακτήρων, αλλά και στην ύπαρξη guard button. Για περισσότερες πληροφορίες κατευθυνθείτε στο επίσημο site του Freedom Planet 2. Για το πρώτο του trailer πάντως δεν χρειάζεται να ξενιτευτείτε μιας και μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Roronoa
    • Το πρωτο freedom plater ηταν πολυ ωραιο. Βασικα ηταν το καλυτερο "sonic game" των τελευταιων ετων. Αν βελτιωσουν μερικα πραγματακια το δευτερο θα ειναι εξαιρετικο, ελπιζω να μην το κανουν τελειως διαφορετικο.

*