Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το GRID: Autosport

Λίγα 24ωρα μετά την δημοσίευση σχετικού teaser trailer, η Codemasters ανακοίνωσε και επίσημα το νέο μέρος της δημοφιλούς σειράς racing τίτλων GRID. Σύμφωνα με το BrasilGamer το GRID: Autosport αναμένεται στις 27 Ιουνίου και σε εκδόσεις για PC, PlayStation 3 και Xbox 360. Η Codemasters αναφέρει ότι το Autosport θα είναι το μεγαλύτερο GRID game, διατηρώντας όλα τα προηγούμενα χαρακτηριστικά που γνωρίσαμε στη σειρά, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές προσθήκες.


Την εμφάνισή του θα κάνει ένα πλήρες career mode, όπου οι παίκτες θα είναι σε θέση να προσλάβουν teammate και να κερδίσουν χορηγίες. Σε ό,τι αφορά το online κομμάτι, ο τίτλος θα προσφέρει racing clubs, εβδομαδιαίες προκλήσεις, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείψουν και τα raceNet leaderboards. Επίσης θα υπάρχουν 5 στυλ αγώνων, 22 περιοχές και 100 πίστες. Αναμένουμε επίσημη επιβεβαίωση και την ακριβή ημερομηνία διάθεσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:30
Η Codemasters δημοσίευσε τα πρώτα επίσημα στοιχεία και τις πρώτες εικόνες που μπορείτε να δείτε στο σχετικό blog post της. Από αυτά ξεχωρίζουν οι εξής πληροφορίες:

- To νέο game στοχεύει στο να επαναφέρει το franchise στις "ρίζες" του.
- Επιστρέφει ένα πιο original σύστημα handling των αυτοκινήτων, ωστόσο η εταιρεία τονίζει ότι δεν πάμε σε λογική πλήρους emulation.
- Θα υπάρχουν αρκετές τοποθεσίες (22 συνολικά) και 100 πίστες. Σε αυτές περιλαμβάνονται αυτές των Hockenheim, Sepang, San Francisco, Jarama και Yas Marina.
- Θα υποστηρίζεται ένα πλήρες multiplayer κομμάτι με αρκετά modes.
- Από την Τρίτη 23 Απριλίου θα αρχίσει η δημοσίευση περισσότερων πληροφοριών. Μάλιστα, η Codemasters σημειώνει ότι αύριο θα κάνει την εμφάνισή της και η πρώτη ομάδα που θα σημάνει την επιστροφή κάποιων "φίλων από τα παλιά".
- Το GRID Autosport θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου για PC, PS3 και Xbox 360.

Μαζί ήρθε και το πρώτο επίσημο trailer που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Codemasters

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Codemasters

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GiannisP
    • Το όνομα θυμίζει "forza morotsport", οι sponsors και ο (οι?) teammate θυμίζουν το πρώτο GRID, και τα clubs και τα άλλα online χαρακτηριστικά μάλλον θυμίζουν Drive Club. Ήταν λογικό να ανακοινώσουν ένα GRID “spin-off”, αφού είναι νωρίς ακόμη για το GRID 3. Μπορεί απλώς να μην θέλουν να το πουν "GRID 3" επειδή το "2" δεν τα πήγε και τόσο καλά και το Autosport δείχνει πιο φιλόδοξο.

      Απ όσο κατάλαβα, ακόμα δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα η codemasters (πιθανώς μέσα στην ημέρα?), γιατί τα ξένα site μιλάνε για “leak”. Είναι ύποπτο πάντως το ότι δεν έγινε λόγος για PS4 και Xbox One εκδόσεις. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να ακολουθήσουν τη τακτική της Square και προς το Φθινόπωρο να ανακοινώσουν μια Definitive edition, πάντα με κανονική αρχική τιμή.

    • Ben Masters
    • @Amiga500

      Καλά νέα !! Το πρώτο GRID ήταν αρκετά καλό ( με το δεύτερο δεν ασχολήθηκα καν...) .
      Αλλά ....
      Θα πρέπει η Codemasters επιτέλους να βελτιώσει - ή να αλλάξει εντελώς - το μοντέλο οδήγησης . Αυτό το μόνιμο χαρακτηριστικό το αυτοκίνητο να μοιάζει σα να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του δεν αντέχεται άλλο . Τόσα χρόνια και πάντα η ίδια αίσθηση πως το όχημα είναι ελαφρύ σαν φτερό και γλιστράει πάνω στο δρόμο .
      Πέστε ότι θέλετε για τα Forza / Gran Turismo αλλά σε ένα πράγμα τουλάχιστον είναι ασυναγώνιστα - έχουν κάνει την οδήγηση απόλαυση και νιώθεις το βάρος του οχήματος και την επαφή με το δρόμο .

    • Sisyphus
    • Και ότι ευχόμουν προχθές να ξεφύγουν από αυτή την αμερικανίλα που δέρνει τα grid και να επιστρέψουν περισσότερο προς τα πρώτα toca πλευρά. Ίδωμεν και αμήν...

*