Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Harvest Moon: The Lost Valley

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και CEO της Natsume Hiro Maekawa, το Harvest Moon: The Lost Valley -ο νεότερος τίτλος του δημοφιλούς farming RPG franchise- πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα εντός του έτους στη Β. Αμερική για το Nintendo 3DS. «Το Harvest Moon: The Lost Valley πρόκειται να αναδείξει το franchise. Οι hardcore fans θα το λατρέψουν ενώ όσοι στο παρελθόν δεν έχουν ασχοληθεί με άλλο παιχνίδι της σειράς Harvest Moon θα θέλουν να το δοκιμάσουν και οι νέοι παίκτες θα εισαχθούν στον μοναδικό και ελκυστικό κόσμο του Harvest Moon. Όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το ότι ενώ το παιχνίδι πατάει πάνω σε ότι έχουν ως τώρα αγαπήσει οι gamers, πρωτοπορεί όσο κανένα άλλος τίτλος της σειράς», δήλώσε ο Maekawa.

Στο Harvest Moon: The Lost Valley, θα μπορείτε να παίξετε σε έναν πλήρως customizable κόσμο, δημιουργώντας τις δικές σας εκτάσεις με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: «Από μια έκταση με τουλίπες στην Ολλανδία έως μια κοιλάδα γεμάτη νερό στη Βενετία, η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχετε παίξει ένα Harvest Moon όπως αυτό». Λογικά ο τίτλος θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην επερχόμενη Ε3 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*