Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Headbutt Factory για PlayStation VR

H Gemdrops ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Headbutt Factory για το PlayStation VR. Μια νέα κατηγορία παιχνιδιών έχει μπει στην ζωή μας τον τελευταίο καιρό, τα headbutt games. Σε αυτό το είδος ανήκει και ο συγκεκριμένος τίτλος. Ο παίχτης μεταφέρεται σ’ ένα φανταστικό κόσμο και χρησιμοποιώντας εξολοκλήρου το PS VR, προσπαθεί με κεφαλιές να διώξει τις μπάλες που κατευθύνονται προς το μέρος του. Από που προέρχονται όμως αυτές οι μπάλες και ποιος είναι ο σκοπός τους, θα πρέπει να το ανακαλύψει ο ίδιος ''σπάζοντας’’ το κεφάλι του προχωρώντας τις αποστολές του τίτλου. Το Headbutt Factory θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή μέσα στο 2016 καθώς υπάρχει για δοκιμή από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στο Tokyo Game Show.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*