Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Lithium: Inmate 39 για το PlayStation 4

Το ανεξάρτητο studio CanuArts ανακοίνωσε ότι το νέο της πόνημα και πιο συγκεκριμένα το Lithium: Inmate 39, ένα a horror platform 3D puzzler πρόκειται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 εντός του τρέχοντος τριμήνου και εκτός αν υπάρχει κάποιο λάθος στη σχετική ανακοίνωση, αυτό πρόκειται να συμβεί το αργότερο ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας. Το παιχνίδι αφορά την ιστορία ενός τρόφιμου ψυχιατρείου που αναζητεί τις ρίζες του, το παρελθόν του, αλλά και να καταλάβει τι συμβαίνει στο μυαλό του.



Ο χαρακτήρας έχει τη μορφή ενός ανθρωποειδούς λαιμούριου και αυτό γιατί έτσι βλέπει ο ασθενής τον εαυτό του. Με τη σειρά τους, οι παίκτες θα απολαύσουν σχεδόν 20 ώρες gameplay χωρισμένο σε επτά κεφάλαια, το καθένα εμπνευσμένο από τον τρόπο που ο Inmate 39 οραματίζεται τον κόσμο. Για την ώρα, μπορείτε πάρετε μια πρώτη γεύση από το παιχνίδι μέσω των παρακάτω trailers.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*