Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το NASCAR Heat Evolution

Η Dusenberry Martin Racing αποκάλυψε το NASCAR Heat Evolution, το οποίο αναπτύσσεται από την Monster Games και αναμένεται σε εκδόσεις για PS4, Xbox One και PC στις 13 Σεπτεμβρίου. Ο τίτλος υπόσχεται να προσφέρει στους fans μια ολοκαίνουργια και αυθεντική εμπειρία NASCAR. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, το NASCAR Heat Evolution προσαρμόζεται δυναμικά σε κάθε επίπεδο δεξιότητας και περιλαμβάνει «όλους τους κορυφαίους οδηγούς, ομάδες και απίστευτα ρεαλιστικές πίστες και περιβάλλοντα».



Ο πρόεδρος της Monster Games Richard Garcia ανέφερε επίσης ότι ο τίτλος αναπτύσσεται εδώ και 18 μήνες και «από την πρώτη μέρα, στόχος μας ήταν να παραδώσουμε ένα διασκεδαστικό, ρεαλιστικό racing game που έχει σχεδιαστεί για τους fans του NASCAR». Δείτε το πρώτο teaser του NASCAR Heat Evolution παρακάτω.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*