Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Project Boundary για PS4 και PlayStation VR

To στούντιο Surgical Scalpels ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του ChinaJoy 2016 PlayStation China Conference την κυκλοφορία του Project Boundary, για PlayStation 4 και PlayStation VR. Πρόκειται για ένα νέο FPS που λαμβάνει χώρα στο διάστημα. Πιο αναλυτικά το Project Boundary τοποθετείται χρονικά στο κοντινό μέλλον, όπου η τεχνολογία των ταξιδιών στο διάστημα έχει επιταχυνθεί σε μεγάλο βαθμό και σε συνδυασμό με την ολοένα και πιο ανυπόφορη ζωή στη Γη, οι άνθρωποι μετακομίζουν στο διάστημα, προσπαθώντας να τη βελτιώσουν. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω trailer, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, εκτός Κίνας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Είναι τόσα πολλά τα βιντεοπαιχνίδια που βγαίνουν για PlayStation VR που δύσκολα θα ξεχωρίσουν κάποια.
      Να δούμε αν το Project Boundary θα τα καταφέρει...

*