Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Super Meat Boy Forever για Switch

*
Στo πλαίσιo του Nindies Showcase Summer 2017 ανακοινώθηκε το Super Meat Boy Forever για το Nintendo Switch και η Team Meat σκοπεύει να επαναφέρει όλα τα στοιχεία του αρχικού παιχνιδιού τα οποία αγαπήθηκαν απο το κοινό. Οι νέες περιπέτειες του Meat Boy θα ενσωματώνουν καινούργια χαρακτηριστικά στο gameplay όπως η επίθεση με μπουνιά, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον χιουμοριστικό χαρακτήρα του παιχνιδιού. Το φρενήρες platforming θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με τη συνεχώς αυξανόμενη δυσκολία να δοκιμάζει και τα πιο γερά νεύρα. Επίσης, θα υπάρχουν και daily challenges τα οποία σε συνδυασμό με τη μεγάλη πρόκληση, αυξάνουν αρκετά τη διάρκεια ζωής του παιχνιδιού. Το Super Meat Boy Forever θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, PS4, Xbox One, PC, iOS και Android μέσα στο 2018, με την ακριβή ημερομηνία να παραμένει ακόμα άγνωστη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*