Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το The Elder Scrolls Online: High Isle (video)

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του ESO 2022 Global Reveal, το High Isle θα φιλοξενήσει την επόμενη περιπέτεια για τους φίλους του δημοφιλούς παιχνδιού. Οι παίκτες θα μεταφερθούν στο Systres Archipelago, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν από άκρη σε άκρη τις περιοχές High Isle και Amenos που αποτελούν την πατρίδα των Breton.

Εκτός από το κυρίως storyline, θα υπάρχουν δεκάδες stand-alone quests, ένα νέο PvE Trial, δύο νέα companions, νέα World Bosses, Delves, Public Dungeons, όπως επίσης και μοναδικά rewards που περιλαμβάνουν achievements, collectibles και πολλά άλλα.


Το The Elder Scrolls Online: High Isle θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου 2022 για PC και Google Stadia και στις 21 του ίδιου μήνα, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One. Όσοι προπαραγγείλουν θα λάβουν ως δώρο τα Palefrost Elk mount και Palefrost Elk Fawn pet (Το δεύτερο με τις προπαραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν ως τις 4 Απριλίου). Τέλος, υπάρχει και η επιλογή του The Elder Scrolls Online Collection: High Isle, που προσφέρει πρόσβαση στο The Elder Scrolls Online και όλα τα κεφάλαια που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*