Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το The King of Fighters XIV Fight Stick για PS4

Όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία Hori το λανσάρισμα του The King of Fighters XIV που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου, θα συνοδεύεται από ένα Fight Stick για το PlayStation 4. Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα πλήκτρα είναι 1,4 mm πιο λεπτά από τα κανονικά, γεγονός που μειώνει το press motion κατά 0,3 mm. Επιπλέον το controller θα διαθέτει touch pad στο πίσω μέρος του, προγραμματιζόμενες επιλογές, πλήκτρα L1 και L2 και auto fire με συχνότητες 5, 12 και 20 φορές ανά δευτερόλεπτο. Χαρακτηριστικά όπως lightbar, sixaxis support, vibration, motion sensors, speakers ή headphone jack δεν θα υπάρχουν. Το χειριστήριο θα πωλείται στην Ιαπωνία έναντι 18,144 yen και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικά με την κυκλοφορία του και στη δύση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • @Lacedaemonic
      Από τη στιγμή που αποφάσισε η εταιρία να κυκλοφορήσει αυτό το συγκεκριμένο χειριστήριο, πιστεύω είναι υποχρεωμένη να βγάλει και για αριστερόχειρες και για δεξιόχειρες.

*