Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Vikings: Wolves of Midgard

Η γερμανική εταιρεία έκδοσης, Kalypso Media και η σλοβακική ομάδα ανάπτυξης, Games Farm αποκάλυψαν σήμερα το Vikings: Wolves of Midgard, ένα νέο action RPG, το οποίο λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της μυθολογικής μάχης του Ragnarök. Ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του επικεφαλής στη φατριά των Ulfung -γνωστοί και ως λύκοι του Midgard- στην προσπάθεια του να σώσει τον Midgard από την πλήρη καταστροφή και να ηγηθεί της επίθεσης ενάντια στη φυλή των Jotun και των υπόλοιπων δαιμονικών πλασμάτων του Fimbulwinter. Οι μάχες του τίτλου θα υποστηρίζουν destructible environments, τέσσερα επίπεδα δυσκολίας και online co-op multiplayer 2 παικτών.


Αρκετές θα είναι οι επιλογές εξοπλισμού με σπαθιά, ασπίδες, τόξα, διπλά τσεκούρια, μαγεμένα μπαστούνια και σφυριά δύο χεριών να είναι διαθέσιμα για χρήση, ενώ η εξολόθρευση εχθρών θα χαρίζει καταστροφικά Spell Powers και άλλα ειδικά unlockables. Επιπλέον, το χωριό της φατριάς μπορεί να αναβαθμιστεί με ανακαινίσεις και ανεγέρσεις κτιρίων που προσφέρουν βελτιωμένο εξοπλισμό και νέο περιεχόμενο. Τέλος, πέρα από το Story Mode και ο New Game+, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στο «Trials of the Gods», ένα ειδικό challenge mode που θα χαρίζει ξεχωριστά όπλα και runes στους κορυφαίους πολεμιστές. Το Vikings: Wolves of Midgard αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 για PlayStation 4, Xbox One, PC, Mac και Linux.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*