Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το WWE SuperCard για iOS & Android

Η 2K αποκάλυψε ένα νέο free-to-play card battling game για iOS και Android με τίτλο WWE SuperCard. Η νέα παραγωγή επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν ομάδες, οι οποίες θα αποτελούνται από γνωστούς superstars του WWE και να λαμβάνουν μέρος σε διάφορα match modes συμπεριλαμβανομένων των “one-on-one”, “tag team” και “five-person matches”. Σύμφωνα με την ομάδα, ο τίτλος θα διατεθεί με πάνω από 400 κάρτες, με αθλητές από το τρέχον ρόστερ (του WWE), managers, Divas και θρύλους του WWE.



Επιπλέον, όπως συμβαίνει συνήθως με τους f2p τίτλους, οι παίκτες θα είναι σε θέση να πληρώσουν για νέα πακέτα καρτών, προκειμένου να επισπεύσουν τη διαδικασία βελτίωσης της ομάδας τους. Σημειώνεται, τέλος, ότι θα προστίθενται νέες κάρτες σε τακτική βάση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*