Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανέωση του προγράμματος Xbox Live Rewards

Η Microsoft ανανέωσε τα κίνητρα που προσφέρονται στους παίκτες μέσω του προγράμματος Xbox Live Rewards με την προσθήκη των MyMissions και MyStats. Πλέον, όσο περισσότερα χρήματα δαπανάτε τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι εκπτώσεις που θα μπορείτε να "κερδίσετε". Μέσω του MyMissions, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για κέρδη στα Xbox One και Xbox 360, ενώ μέσω του MyStats θα παρακολουθούν τη χρήση που κάνουν στο Xbox Live σε σχέση με τους φίλους τους και την παγκόσμια κοινότητα. Ακόμα υπάρχει το πρόγραμμα Refer a Friend μέσω του οποίου κάποιος μπορεί να κερδίζει credits όταν ένας φίλος που σχετίζεται με το λογαριασμό σας αγοράσει συνδρομή Xbox Live Gold. Τότε αυτομάτως κερδίζετε 1.000 credits.



Επίσης οι χρήστες θα κερδίζουν πόντους συμπληρώνοντας Punchcards, λαμβάνοντας μέρος σε έρευνες και ξοδεύοντας χρήματα στο Xbox Store. Όταν συμπληρώνονται 5.000 Rewards Credits, τότε θα μετατρέπονται στο τοπικό νόμισμα και θα προστίθενται στο λογαριασμό του εκάστοτε χρήστη. Τα Rewards θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά παιχνιδιών, ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και άλλων αντικειμένων μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • AnimaPura
    • Παρα πολύ καλή η ανανέωση, αλλά η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι αν θα έρθει και στην Ελλάδα το πρόγραμμα...

    • PostMort3m
    • Καλή η ανανέωση αλλά γενικώς το πρόγραμμα αυτό είναι άλλη μια απόδειξη οτι τα λεφτά που πληρώνεις απο χώρα σε χώρα αν και το ίδιο ποσό δεν έχουν την ίδια αξία. Είναι φάουλ να είναι διαθέσιμό μόνο σε συγκεκριμένες χώρες.

    • ABTR
    • Ψιλα Γραμματα η FAG terms and conditions
      Παιζοντας τα δωρεαν games απο το Gold πανω απο 10 ωρες! και αγοραζοντας τα dlc αυτων παιρνεις 3000C=3$
      Αγοραζοντας για πρωτη φορα κατι παιρνεις 1250C
      Γινοντας μελος 250C κανοντας αλλους μελοι 5.000 C
      Αυτα ειναι ολα στις λεγομενες ''αποστολες'' που εχεις να κανεις για παρεις ποντους, που σημαινει οτι μπορει να αλλαξουν
      Απο 5000 μπορεις να τα εξαργηρωσεις αυτοματα σε 5$ μπορεις και τους 1000C αλλα πρεπει να περιμενεις ποια μερα θα γινουν χρηματα δεν γινονται αυτοματα!
      Oι Punchcards σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα σε 1,5 μηνα δηλαδη να δωσεις 180$ το λιγοτερο για να παρεις 20.000C =20$!!
      Μπορεις να δωσεις 25$ σε ταινιες σε διαστημα 20 ημερων για να παρεις 5$!!!!!
      Vip να ξοδευεις απο 150$ μεχρι 1200$ για παρεις απο 2% εως 20% παραπανω ποντους
      Το προγραμμα λιγει του χρονου και φυσικα οι Ελληνες απουσιαζουν απο αυτο για αλλη μια φορα
      Φαντασου τωρα να εισαι Ελληνας να αγοραζεις απο το live και να ξερεις οτι οι αλλοι παιρνουν μπονους(μπονους παραμυθια) ενω εσυ παιρνεις τους τρεις μπονους η τον μεγαλυτερο!
      Με λιγα λογια το προγραμμα επιβραβευει αυτους που τα σκανε χοντρα με μολις το 1/9 του ποσου που εδωσαν!

*