Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκαν νέες Android κονσόλες από την Snail Games

Η κινεζική εταιρεία ανάπτυξης Snail Games (γνωστή για την ανάπτυξη browser-based MMO τίτλων) αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του φετινού CES δύο νέες Android συσκευές. Ο λόγος για τα OBox και W 3D. Το OBox, το οποίο αποτελεί μία νέα πρόταση της εταιρείας στο χώρο των συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας, είναι εξοπλισμένο με τον ίδιο επεξεργαστή που «φοράει» το Shieldtablet της Nvidia (K1), ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά σε πολλές παραλλαγές, όσον αφορά στο hardware.



Συγκεκριμένα, οι επιλογές θα περιλαμβάνουν δύο διαφορετικούς επεξεργαστές, δύο διαφορετικά HDMI set-ups και τέσσερις σκληρούς δίσκους (500GB έως 4ΤΒ), δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να αναβαθμίσουν το hardware της κονσόλας. Το OBoxe θα υποστηρίζει τρισδιάστατη απεικόνιση (3D) και 4K video, ενώ η Snail Games αναμένεται να μεταφέρει δημοφιλή PC games στο νέο οικιακό σύστημα.



Το W 3D smartphone απευθύνεται στους λάτρεις των video games, μιας και μοιάζει αρκετά με φορητή κονσόλα. Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή διαθέτει τέσσερα πλήκτρα σε κλασική διάταξη, δύο αναλογικούς μοχλούς, τέσσερα πλήκτρα κατεύθυνσης, οθόνη αφής 5.5 ιντσών και τέσσερα shoulder buttons. Επιπλέον, η οθόνη (τρισδιάστατης απεικόνισης) ενσωματώνει την τεχνολογία eye-tracking, ενώ, στο εσωτερικό του W 3D βρίσκουμε μία CPU 8-core MTK6595 στα 2.2GHZ. Η Snail Games σχεδιάζει να κυκλοφορήσει και τις δύο νέες προτάσεις της το 2ο τρίμηνο του 2015 σε ΗΠΑ και Κίνα και στο Μεξικό κατά το 3ο τρίμηνο του έτους. Αν και οι τιμές -τόσο για το OBox όσο και για το W 3D- δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως το κόστος θα κυμαίνεται από $99 έως $499, ανάλογα με το μοντέλο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*