Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε επίσημα το πρώτο trailer του Star Wars: Battlefront 2

*
Η ΕΑ δημοσίευσε στο πλαίσιο του Star Wars Celebration το πρώτο trailer για το Star Wars: Battlefront 2, μαζί με τις πρώτες πληροφορίες για το νέο game του franchise. Το video παρουσιάζει σκηνές χρησιμοποιώντας την game engine και απ’ ότι φαίνεται οι παίκτες θα αναλαμβάνουν δράση ως μονάδα των Imperial Special Forces. Στον τίτλο έχουν εργαστεί οι DICE, Motive και Criterion και το υλικό περιλαμβάνει αρκετές νέες σκηνές, πολύ περισσότερες δηλαδή από αυτές που είχαν διαρρεύσει πριν από μερικές ημέρες. Το trailer αποκαλύπτει πως οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν αναλαμβάνοντας και το ρόλο χαρακτήρων από την ταινία Star Wars: The Last Jedi με την προ-παραγγελία τους, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως θα είναι διαθέσιμες διάφορες περίοδοι από το Star Wars Saga. Το Star Wars: Battlefront 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One στις 17 Νοεμβρίου και αναμένεται να μάθουμε περισσότερα κατά τη διάρκεια της Ε3 2017. Δείτε το επίσημο trailer του παιχνιδιού στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*