Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Fable Fortune

Πριν το κλείσιμό της, η Lionhead είχε ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός ψηφιακού card game, με την ονομασία Fable Fortune. Ευτυχώς η ανάπτυξη του τίτλου δεν έμεινε στον αέρα μετά το κλείσιμο του studio και η Microsoft ανέθεσε τη συνέχισή του στη Flaming Fowl Studios που αποτελείται από πρώην υπαλλήλους της Lionhead. H Microsoft ναι μεν υποστηρίζει το project, όμως η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει βρει ακόμα publisher για τον τίτλο και για το λόγο αυτό στρέφεται στο Kickstater με σκοπό τη συγκέντρωση των απαραίτητων κεφαλαίων.



Η σχετική καμπάνια πρόκειται να ξεκινήσει στις 31 Μαΐου και αρχικός στόχος είναι η συγκέντρωση £250.000 μέσα σε τέσσερεις εβδομάδες. Τέλος, λίγες εβδομάδες μετά τη λήξη της καμπάνιας, η Flaming Fowl Studios θα πραγματοποιήσει την open beta του παιχνιδιού για PC και Xbox One, ημερομηνία που σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα είναι εντός του Οκτωβρίου. Η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα πρέπει να αναμένεται εντός του 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Ωωω ναι καλοδεχούμενο ένα τέτοιο game. Αν έχει επιρροές από Hand of Fate με τα διάφορα random events και encounters που είχε τότε ναι με ενδιαφέρει πολύ.

*