Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Happy Manager

H Tamsoft σε συνεργασία με την D3 Publisher ανακοίνωσαν το Happy Manager, στο πρόσφατο εβδομαδιαίο τεύχος του Famitsu. O τίτλος ανήκει στην κατηγορία των adventure με αρκετά ρομαντικά στοιχεία που στην ουσία δανείζεται το concept του Summer Lesson της Namco και το εξελίσσει. Ο παίχτης παίρνει το ρόλο του ιδιοκτήτη ενός ιαπωνικού αρχοντικού που έχει για ενοικιαστές τρείς χαριτωμένες κοπέλες με τις οποίες μπορεί ν΄αλληλεπιδράσει και να συνομιλήσει μαζί τους προκειμένου να τραβήξει την προσοχή τους. Οι τρείς ένοικοι είναι η Shizuka Sakurai, Kristine Tachibana και η κάπως περιέργη Himari Takeyama. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία για το PlayStation 4 τον χειμώνα και θα είναι συμβατό με το PlayStation VR.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*