Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το SEGA 3D Classics Collection

H SEGA έκανε τη σχετική…πολυαναμενόμενη ανακοίνωση τα ξημερώματα της Παρασκεύης, ωστόσο δεν μας έφερε τόσο συνταρακτικά νέα. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός πακέτου κλασικών τίτλων της που θα φτάσουν με την ονομασία SEGA 3D Classics Collection στο Nintendo 3DS. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 26η Απριλίου για την αγορά της Αμερικής και σε τιμή στα $29.99. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο SEGA 3D Classics Collection εννέα κλασικά παιχνίδια, τέσσερα από τα οποία δεν είχαν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στη φορητή κονσόλα της Nintendo και δύο από τα οποία δεν είχαν βγει ποτέ σε αγορά πλην της ιαπωνικής. Σε κάθε τίτλο έχουν γίνει βελτιώσεις σε επίπεδο οπτικού τομέα, game modes και σε αρκετά ακόμη επίπεδα.

Το πακέτο θα περιλαμβάνει αναλυτικά τα:
- Power Drift (πρώτη φορά εκτός Ιαπωνίας)
- Puyo Puyo 2 (πρώτη φορά εκτός Ιαπωνίας)
- Maze Walker (πρώτη φορά σε Nintendo 3DS)
- Fantasy Zone II: The Tears of Opa-Opa (πρώτη φορά σε Nintendo 3DS)
- Fantasy Zone II W
- Sonic the Hedgehog
- Thunder Blade
- Galaxy Force II
- Altered Beast


H διάθεση της συλλογής θα γίνει τόσο με τη μορφή φυσικού αντιτύπου, όσο και ψηφιακά, μέσα από το Nintendo eShop.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • athangem80
    • Μπράβο κίνηση συνεργασίας Sega και Nintendo γαιτί θεωρώ ότι μεγαλώσαμε με τα games τους και ειδικά με την εμφάνιση της κονσόλας NX και την δημιουργία παιχνιδιών σε smartphone και tablet πιστεύω θα γίνει χαμός.

*