Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το πρώτο gameplay video για το Star Citizen

Η Cloud Imperium Games αποκάλυψε το gameplay demo του Space trading και combat game με τίτλο Star Citizen. Σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο, ο τίτλος περιλαμβάνει και ένα τμήμα first-person shooter, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το Star Citizen αναπτύχθηκε με την τελευταία έκδοση της CryEngine της Crytek, με τον επικεφαλής του στούντιο Chris Roberts να υπόσχεται γραφικά επιπέδου Crysis. Το φιλόδοξο project αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2016, ενώ διατίθενται ήδη τα Hangar και Arena Commander modules. Όσον αφορά στο FPS module, θα διατεθεί το 2015, ενώ το Planetside gameplay, το story portion Squadron 42 και το Persistent Universe βρίσκονται ακόμα στα σκαριά. Δείτε το εν λόγω gameplay video στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Μακράν το πιο φιλόδοξο project των τελευταίων ετών για μένα.Είναι από τα λίγα παιχνίδια που μπορεί να συναγωνιστή την δημοτικότητα του WoW αλλά και να δώσει χαρά σε fans που δεν την βρήκαν σε άλλο παιχνίδι(βλ. Star wars) αλλά και να κλέψει από την δόξα destiny,titanfall και από άλλα...Τεράστιος κόσμος για εξερεύνηση,πολύ όμορφα γραφικά ή μηχανή πτήσης φαίνεται πολύ ρεαλιστική και ένας δημιουργός που αξίζει των σεβασμό όλων μας.

    • Roronoa
    • Αυτο το παιχνιδι θα τα εχει ολα.

      Ενταξει θελει δουλεια ακομα αλλα νομιζω θα ειναι πολυ καλο στο τελος, το zero g fight ηταν ενδιαφερων αλλα και λιγο χαοτικο.

*