Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε δωρεάν το Dark Souls: Prepare to Die Edition

Μια ενδιαφέρουσα ενέργεια εντοπίσαμε τις πρώτες πρωινές ώρες στο διαδίκτυο και σίγουρα ενδιαφέρει τους φίλους της σειράς Dark Souls που έχουν και PC. Έτσι λοιπόν, το Golden Joystiq Store προσφέρει με μια απλή δήλωση του mail σας, το Dark Souls στην Prepare to Die Edition, εντελώς δωρεάν. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής με το mail, το Steam ID σας και τη χώρα σας, το store ενημερώνει πως θα λάβετε τον κωδικό εντός των επόμενων 7 ημερών.



Το Golden Joystick Store δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες, ωστόσο οι κάτοικοι Ελλάδας μπορούν να το επισκεφθούν. Ο κωδικός που θα σας έρθει πρέπει να ενεργοποιηθεί στην υπηρεσία μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2016. Αν λοιπόν θέλετε να προσθέσετε το Dark Souls: Prepare to Die Edition στο Steam library σας, ακολουθήστε την απλή διαδικασία που βρίσκεται εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*