Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απολύσεις στην Daybreak Game μετά την εξαγορά της SOE

Μία εβδομάδα μετά την εξαγορά της Sony Online Entertainment από τον επενδυτικό όμιλο Columbus Nova, ξεκίνησαν οι περικοπές προσωπικού προκειμένου να υπάρξει κερδοφορία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Kotaku. Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα, ο director of development της SOE David Georgeson επιβεβαίωσε πως αποτελεί πλέον παρελθόν από την εταιρεία, ενώ η Daybreak Game Company ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι «ως μέρος μιας στρατηγικής απόφασης για τον εξορθολογισμό της επιχείρησης, η Daybreak Game ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν περικοπές στα στούντιο στο San Diego και στο Austin».



Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι οι απολύσεις δεν θα επηρεάσουν την υποστήριξη των τίτλων της εταιρείας, ενώ θα συνεχιστεί η συνεργασία με το community «προκειμένου να διευρυνθούν ακόμα περισσότερο τα όρια του online gaming». Σημειώνεται ότι δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τον αριθμό των εργαζομένων που απολύθηκαν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Παρόλο που είναι μάλλον αναμενόμενο το νεό παραμένει όμως δυσάρεστο. Οι απολύσεις σε εμένα τουλάχιστον ακούγονται πολύ άσχημα.

*