Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποτελέσματα Β’ τριμήνου 2016 για την Nintendo

Η Νintendo αποκάλυψε τα οικονομικά της μεγέθη για το δεύτερο τρίμηνο της χρήσης 2016, δηλαδή για την περίοδο Ιουλιού - Σεπτεμβρίου. Σε αυτούς τους τρεις μήνες λοιπόν οι πωλήσεις Wii U ανήλθαν σε 720.000 κομμάτια με τη συνολική εγκατεστημένη βάση να είναι πλέον 10,73 εκατομμύρια κονσόλες. Στην ίδια περίοδο πωλήθηκαν 1,27 εκατομμύρια 3DS (άρα 2,28 εκατομμύρια στο εξάμηνο της χρήσης) με το σύνολο να ανεβαίνει πλέον στα 54,34 εκατομμύρια παγκοσμίως. Σε ό,τι αφορά το software οι συνολικές πωλήσεις (από το λανσάρισμα κάθε συστήματος δηλαδή) για το Wii U ήταν 69 εκατομμύρια στο τέλος Σεπτεμβρίου και 244,9 εκατομμύρια για 3DS. Το Super Mario Maker τα πήγε πολύ καλά με πωλήσεις 1,9 εκατομμυρίου, με το Splatoon να έχει φτάσει πλέον τα 2,4 εκατομμύρια και 2,02 εκατομμύρια είναι οι πωλήσεις του Animal Crossing: Happy Home Designer.



Πάρα πολύ καλά πηγαίνουν οι φιγούρες amiibo, που έχουν πετύχει τζίρο $1,7 δισεκατομμυρίων μέχρι σήμερα, το $1,2 εκ των οποίων επετεύχθη εκτός Ιαπωνίας. Από τα 21 εκατομμύρια φιγούρες που έχουν πωληθεί συνολικά, το 71% πήγε σε αγορές εκτός της Ιαπωνίας. Ο τζίρος τριμήνου έφτασε τα $953 εκατομμύρια, ενώ στο εξάμηνο βρίσκεται στα 1,69 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 19,1% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Παράλληλα τα κέρδη εξαμήνου άγγιξαν τα $74,5 εκατομμύρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*