Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από την Valve ο συγγραφές του Half-Life

Ο συγγραφέας του Half-Life, ο Marc Laidlaw, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του από την Valve. Αναφέρθηκε για πρώτη φορά ως φήμη, με το Gamespot να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που προέρχονται από ανταλλαγή emails μεταξύ του Laidlaw και ενός fan. «Ναι, είναι αλήθεια. Έχω αποχωρήσει από την Valve», είπε ο Laidlaw σε ένα από τα emails που έστειλε σε χρήστη του reddit, ενώ ανέφερε ότι αισθάνθηκε την ανάγκη για ένα «διάλειμμα από το χάος του game production», και να επικεντρωθεί σε πιο αυτό-κατευθυνόμενα projects. Στη συνέχεια σημείωσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει το τι θα επιλέξει να κάνει η Valve με το δημοφιλές franchise και ως εκ τούτου δεν έδωσε πληροφορίες για το επόμενο μέρος της σειράς.



Το Half-Life 2: Episode 2 κυκλοφόρησε το 2007 και έκτοτε δεν υπήρξε καμία πληροφορία σχετικά με την ανάπτυξη του Half-Life 3, εκτός από ελάχιστες αναφορές από πλευράς Valve, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα να εμφανίζονται διαρκώς διάφορες φήμες στο διαδίκτυο. Όπως και να έχει, ακόμα και μετά από αυτή την εξέλιξη δεν παύουμε να ελπίζουμε ότι -κάποια στιγμή στο μέλλον- η Valve θα κάνει την έκπληξη αποκαλύπτοντας το Half-Life 3.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*