Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από την ΕΑ ο Steve Papoutsis

H ΕΑ ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής της Visceral Games Steve Papoutsis αποτελεί πλέον παρελθόν από την εταιρεία, ενώ η θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ως general manager έχει παραδοθεί στον Scott Probst (γιος του προέδρου της ΕΑ). Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε ευγνώμονες για τις πολλές συνεισφορές του Steve στην ΕΑ και του ευχόμαστε το καλύτερο». Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι πληροφορίες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον γνωστό παραγωγό εκτός ΕΑ.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • MBisonGR
    • Θα εφυγε για να ερθει να δουλεψει για τον Παπουτση στη Νεα Μακρη που πρωτα πουλουσε σπιτια με ατασθαλιες(ημι-υπαιθριους κτλ) και τωρα κανει νομιμοποιησεις αυθαιρετων (που αυτος πουλησε).

      Χρυσες δουλειες τι EA και λαλακιες.

*