Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε ο συνιδρυτής της PopCap

Η ΕΑ επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση της την αποχώρηση του συνιδρυτή της PopCap John Vechey. Σε σχετικό σημείωμα προς το προσωπικό της εταιρείας (το οποίο δημοσιεύθηκε στο EA.com), ο Vechey δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι περήφανος που συνέβαλλε στο να εδραιωθεί η PopCap στη βιομηχανία, ενώ ανακοινώσε και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Το πρώην -πλέον- στέλεχος της εταιρείας σημείωσε πως ίσως να προσχωρήσει στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Grist.org, όπου και θα ασχοληθεί με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη ή ίσως ξεκινήσει την δική του επιχείρηση. Σημειώνεται, τέλος, ότι ο John Vechey αποχώρησε οικιοθελώς από την PopCap μετά από 15 χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*