Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από τις 27 Μαΐου η έναρξη του ΥouTube Nintendo Creators

Η Nintendo ανακοίνωσε και επίσημα τα σχέδια της για την κατανομή των εσόδων με τους δημιουργούς περιεχομένου στο YouTube μέσω του προγράμματος Nintendo Creators, που θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου. Το Nintendo Creators επιτρέπει στους δημιουργούς να ορίσουν αν οι σχετικές διαφημίσεις θα εμφανίζονται σε μεμονωμένα βίντεο (έναντι 60% των εσόδων) ή σε όλο το περιεχόμενο που υπάρχει στο κανάλι τους με το μερίδιο από τα έσοδα να φτάνει το 70%.



Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα είναι ότι θα πρέπει να διαθέτουν λογαριασμό σε Google και PayPal. Τα μερίδια από τα έσοδα θα υπολογίζονται στο τέλος του κάθε μήνα, ενώ οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται μέχρι και δύο μήνες μετά. Τέλος, το Nintendo Creators βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν εδώ.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*