Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από το μηδέν και με την Unreal Engine 4 ετοιμάζεται το The Wolf Among Us 2

*
Το The Wolf Among Us 2 θα είναι το πρώτο παιχνίδι της Telltale που δεν θα χρησιμοποιεί την Telltale Tool Engine, αλλά την Unreal Engine 4. Κάτι τέτοιο ανακοίνωσε ο CEO της LCG Entertainment, Jaime Ottilie, σημειώνοντας ακόμη πως το development της παραγωγής ξεκίνησε ξανά από το μηδέν. Αυτή θεωρήθηκε πως ήταν και η καλύτερη απόφαση για το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Το The Wolf Among Us 2 ανακοινώθηκε το 2017, ακυρώθηκε το 2018 με την κατάρρευση του studio και το είδαμε ξανά στα The Game Awards 2019. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει η AdHoc Studio, η οποία δημιουργήθηκε μέσα στο 2019 και έχει στο δυναμικό της αρκετούς προγραμματιστές της Telltale, όπως o lead writer Pierre Shorette και οι directors Nich Herman και Dennis Lenart. Η AdHoc Studio θα εργαστεί στο κομμάτι του narration και των cinematics, ενώ η Telltale θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*