Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αργεί η υποστήριξη δεύτερου GamePad στο Wii U

To 2012 οι υπεύθυνοι της Nintendo έλεγαν ότι η υποστήριξη δεύτερου GamePad στο Wii U θα ήταν δυνατή τον επόμενο χρόνο. Ο επόμενος χρόνος ήρθε, ήρθε και το 2014 και πλέον σύμφωνα με τον Shigeru Miyamoto, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της Nintendo. «Θα το διαθέσουμε ως επιπλέον accessory όταν υπάρχει περιεχόμενο που να μπορεί να το υποστηρίξει», είχε δηλώσει ο senior product marketing manager της Nintendo of America Bill Trinen αντικατοπτρίζοντας την άποψη της ιαπωνικής εταιρείας ότι δεν υπάρχει λόγος αγοράς δεύτερου Wii U GamePad, εάν οι χρήστες δεν έχουν με τι να το χρησιμοποιήσουν.



Πλέον, είκοσι μήνες μετά το λανσάρισμα του Wii U ο Miyamoto λέει ότι προτεραιότητα της Nintendo είναι οι πωλήσεις της κονσόλας και τα πράγματα δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά μιας και σε καμία περίπτωση δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει αυτές του Wii. «Όλοι μας δουλεύουμε πάνω στο Wii U. Πιστεύω ότι τη στιγμή αυτή δεν θα ήταν ρεαλιστικό να αναμένουμε οι καταναλωτές να αγοράσουν δεύτερο GamePad. Για την ώρα η χρήση δύο GamePad για το gameplay δεν είναι στους βραχυπρόθεσμους στόχους μας. Εάν θελήσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, θα το επιτύχουμε μέσω διαφόρων system updates. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον από άποψη μιας και οι ευκαιρίες και δυνατότητες είναι πολύ μεγάλες, όμως αν αυτή τη στιγμή επιδιώξουμε κάτι τέτοιο θα αφαιρέσουμε πολύτιμους πόρους από άλλα πράγματα που βρίσκονται σε ανάπτυξη», δήλωσε ο Miyamoto.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Chased
    • Καλά, ξεχάστε το το 2ο Gamepad! Αν ήμουν κακός, θα έλεγα πως «εδώ δεν μας έχετε πείσει για την ύπαρξη του βασικού gamepad, θέλετε και δεύτερο?»...

      Όμως, ως χρήστης που έχει παίξει και ευχαριστηθεί τα παιχνίδια που το χρειάζονται αλλά και διάφορα άλλα multiplayer τα οποία έχουν άλλη αίσθηση με gamepad, δεν πρόκειται να πω τέτοια «κοτσάνα»!

      Όπως και να έχει, το κόστος είναι υψηλό, η βάση μικρή, τα παιχνίδια λίγα και είμαστε στο 2ο χρόνο...Οπότε δεν το βλέπω να αλλάζει αυτό...Ούτε καν στο τέλος της κονσόλας! Όσο και να ανέβει η βάση χρηστών, στα 3 χρόνια για παράδειγμα, θα έχουμε μπει στην καθοδική πορεία του συστήματος, και τότε δεν θα έχει νόημα μια τέτοια επένδυση..

      Οπότε, μάλλον το ξεχνάμε, εκτός απροόπτου! Προσωπική γνώμη πάντα!

    • alex4444
    • Ειναι ενα ζητημα που ουτως η αλλως προεκυψε πιο πολυ απο τις αντιδρασεις τυπου και κοινου στην 1η εμφανιση του wiiu. Αυτο δειχνει αλλωστε το γεγονος οτι δεν εχουν δουλεψει καποια ιδεα πανω στη λογικη των 2 Gamepads.

      Καλυτερα ετσι, απο το να βγαλουν ενα αχρηστο και ακριβο περιφερειακο. Που θα κοβει κι απο τη δυναμη του συστηματος!

    • MBisonGR
    • Πολυ αμφιβαλλω αν το υπαρχον hardware μπορει να στριμαρει με ανεση σε δυο gamepad.
      Πιο πολυ ομως αμφιβαλλω για το ποσο χρειαζεται δευτερο gamepad.

*