Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό το καλοκαίρι η κυκλοφορία του Batman game της Telltale

Το επερχόμενο επεισοδιακό adventure game της Telltale, Batman: A Telletale Games Series, πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε το στούντιο στο πλαίσιο της SXSW Gaming Expo. Η ομάδα ανάπτυξης σημείωσε ότι η σειρά θα επικεντρώνεται κυρίως στον Batman/Bruce Wayne και όχι στους υπόλοιπους ήρωες του σύμπαντος του μασκοφόρου εκδικητή, όπως είναι οι Robin, Nightwing, Batgirl κ.λπ. Ωστόσο, η Telltale επιβεβαίωσε ότι θα εμφανιστούν χαρακτήρες που θα πλαισιώνουν τον πρωταγωνιστή, όπως είναι οι Alfred Pennyworth, Vicki Vale, James Gordon, και Renee Montoya. Δυστυχώς η Telltale δεν είχε πολλά να δείξει, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η ιστορία. Το στούντιο επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Pierre Shorette υπογράφει το σενάριο της πρώτης σεζόν, με τον Nick Herman να αναλαμβάνει χρέη creative director. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Shorette και Herman έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουν γράψει τις ιστορίες των Tales from the Borderlands και The Wolf Among Us. Το game βασίζεται στην περίπλοκη ζωή του Bruce Wayne, όπου την ημέρα ζει σαν ένας εκατομμυριούχος, playboy και το βράδυ μεταμορφώνεται σε αδίστακτο τιμωρό. Όσον αφορά την αναλογία “Batman-to-Bruce”, ο Shorette παρομοίασε το παιχνίδι με τις ταινίες Batman  του Christopher Nolan. Ορισμένες φορές οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση ως Bruce ή Batman, αν και δεν θα είναι σε θέση να παίξουν όλο το game ως Bruce. Το στούντιο υποσχέθηκε επίσης πιο προηγμένη τεχνολογία σε αυτή την επερχόμενη σειρά, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα διαθέτει ακόμα πιο εντυπωσιακό οπτικό τομέα σε σχέση με άλλα games της Telltale. Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρώτο trailer του Batman series της Telltale Games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Telltale Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Telltale Games

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*