Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βελτιώσεις στο σύστημα reviews του Steam

Ανανέωση στο σύστημα κριτικής των παικτών ανακοίνωσε η Valve για το Steam, στην προσπάθειά της να βρει μια πιο δίκαιη φόρμουλα από την ήδη υπάρχουσα. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή αφορά την γενική βαθμολογία που εμφανίζεται στην κορυφή της σελίδας κάθε παιχνιδιού, η οποία πλέον θα υπολογίζεται λαμβάνοντας υπ’ όψιν μόνο τις βαθμολογίες των τελευταίων 30 ημερών. Αυτό σημαίνει πως κάποιος τίτλος που έχει λύσει κάποια προβήματα κι ελλείψεις σε σχέση με την αρχική κυκλοφορία του δε θα αδικείται πλέον από το κακό παρελθόν του.



Επίσης οι πιο πρόσφατες κριτικές που έχουν χαρακτηριστεί ως χρήσιμες από την κοινότητα θα καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο και πιο εμφανή θέση σε σχέση με αυτές που είχαν αναρτηθεί κατά τη διάρκεια του early access η κοντά στο launch κάποιου τίτλου. Η Valve παροτρύνει τους χρήστες του Steam να δίνουν περισσότερο feedback που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περαιτέρω βελτίωση της πλατφόρμας στα αντίστοιχα forums.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*