Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Βετεράνοι της Firaxis δημιουργούν τη Bit Reactor για την ανάπτυξη turn-based strategy games

*
Βετεράνοι της Firaxis Games (XCOM, Civilization) ανακοίνωσαν την δημιουργία της Bit Reactor, ενός studio με έδρα στο Maryland των ΗΠΑ. Σκοπός της νέας ομάδας είναι η ανάπτυξη turned-based tactics games.

Η συνιδρυτής του studio και CEO Greg Foertsch ήταν μέλος της Firaxis για σχεδόν 22 χρόνια, στα 14 από αυτά υπηρετούσε ως senior art director. Έχει εργαστεί σε παιχνίδια όπως Sid Meier's Alpha Centauri, SimGolf, Civilization 3 και Civilization 4, Pirates! και στα πρώτα δύο παιχνίδια XCOM.


Τα μέλη της Bit Reactor είναι "lead developers και creatives" που έχουν εργαστεί στο XCOM και η αποστολή της ομάδας είναι να αναγεννήσουν το strategy genre με ιδιαίτερη εστίαση στα turned-based tactics. Ο Foertsch δηλώνει πως τα strategy games είναι αρκετά παραμελημένα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*